• Kezdőlap
  • All-Inn Köre
  • Vendégház bemutatása

Vendégház bemutatása

Az All-Inn Köre vendégház Kisköre üdülő részén, csendes, forgalommentes helyen található, nem messze a Tisza tótól. A kikötő 200 m, a szabad strand 350 m sétára van a háztól.
A vendégház földszintjén nappali-étkező, konyha, fürdőszoba, az emeleten két hálószoba és hálóként is használható galéria található. 6-8 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani.

A házhoz tartozó kertben grillezési és bográcsozási lehetőség van.

Parkolni a vendégház mellett, ingyenesen, kerítésen belül, a kertben lehet.

Élelmiszert és ruhaneműt, műszaki cikkeket beszerezni a városka központjában lévő áruházakban, üzletekben és a piacon lehet. Nagyobb bevásárlásokat a környék városaiban is megejthetik. (Tiszafüred, Heves, Eger, Szolnok)

Akik szeretik a madárdalos, természet-közeli, aktív pihenést, számukra nyújt felejthetetlen élményt az itt töltött vakáció.

Biciklivel bejárhatják védett kerékpárúton az egész Tisza-tavat, hosszú bringa túrákat tehetnek a Tisza mentén.

A szabadvizi strandon fürödhetnek, csónakázhatnak, szörfözhetnek, vizisíelhetnek, kenuzhatnak, kajakozhatnak stb.

Itt található, az ornitológusok csemegéje, Európa legnagyobb vízi madárrezervátuma, illetve a Hortobágyi Nemzeti park védett értékei is meglátogathatók. Vízimadár kolóniák sokfelé találhatók a környéken. A madár lesen készült fotók és videók életre szóló emléket jelentenek.

A horgászat kedvelői mellett a vadászok is szép terítékre tehetnek szert a környék vadászterületein.

Rossz idő esetén ellátogathatnak a környék termálfürdőibe (Cserkeszőlő, Túrkeve, Berekfürdő, szolnoki termálfürdő, egri termálfürdő, Egerszalók, Demjén, Hajdúszoboszló), vagy meglátogathatják a környék városait (Eger, Gyöngyös, Szolnok, Tiszafüred, Poroszló, Hortobágy, Debrecen, Karcag).

Copyright © 2017 allinn.hu